Services

Websites og digitalisering

Websites + Umbraco CMS

Evolution udvikler og leverer websites og digitaliseringsprojekter med din forretning i centrum - og som officiel Umbraco Partner er vi altid på forkant med den seneste udvikling indenfor Umbraco-verdenen.

Herudover programmeres løsningerne udelukkende af Umbraco Certified Developers samt efter S.O.L.I.D. principperne, hvilket sikrer, at kvaliteten altid er helt i top.

Læs mere - klik her

 

Specialløsninger og digitalisering

Intranet, extranet, CRM, medlemssystemer, beregnere, projektstyringssystemer m.v. - designet præcis til jeres behov.

Unikke specialløsninger behøver ikke at koste 'en bondegård', og vi tager gerne en helt uforpligtende snak om netop jeres ønsker og idéer.

Læs mere - klik her

 

Webhosting

Evolution samarbejder med en af Danmarks største, dygtigste og mest erfarne udbydere af webhoteller og hostingservices, hvilket sikrer optimal 'oppetid', høj grad af sikkerhed samt løbende backup - med andre ord, en hostingløsninger, som man kan have 100% tillid til.

Læs mere - klik her

 

SEO der giver resultater!

Evolution har solid erfaring med SEO samt optimal teknisk opbygning af websites og kan derfor hjælpe dig med at få succes på nettet – samt sikre din synlighed i søgemaskinerne.

Læs mere - klik her

 

Tracking & analyse

Hvorfra kommer dine besøgende på websitet? Hvilke sider kigger de mest på? Klikker de på nogle bestemte links? Får de kigget på dine produkter og tilbud?

Alt dette og meget mere kan vi hjælpe dig med at få afdækket.

Læs mere - klik her

 

Rådgivning og assistance

Har du behov for rådgivning og assistance m.h.t. IT-arkitektur, systemdesign, valg af løsningsmodel med mere, så kan du her trække på mere end 20 års erfaring med www.

Læs mere - klik her

 

 

Klar til en helt uforpligtende snak?